Party i solidaritet med Noncitizen

I söndags hade vi en stödfest för Noncitizen. Läs vårt välkommstal här och titta på videorna i inlägget. "Noncitizen, ert arbete med att hjälpa papperslösa är fantastiskt. Människor som flyr hit, som kämpar för att ta sig hit, oavsett, är alla likvärdiga alla andra. Vi vill tacka er för detta arbete ni lägger ner.

Vi är alla världsmedborgare och bör behandlas så. Det är just därför Planka.nu vill visa er denna solidaritet, det är därför vi i Planka.nu kommer fortsätta stödja er ekonomiskt och fortsätta samarbetet.
Kampen Noncitizen för är kopplad till Planka.nus. Planka.nu arbetar, som ni kanske vet, för en avgiftsfri kollektivtrafik, att alla – oavsett social eller ekonomisk status ska kunna röra sig fritt utan barriärer.
Att röra sig fritt utan barriärer – att oavsett vem man är kunna förflytta sig i denna värld genom en gemensam kassa till behov efter förmåga. Detta är rättvisa, detta uppnås genom allmän solidaritet.
Våra mål är att riva ner spärrarna, gränserna, barriärerna och skapa en värld utan murar, en värld där vi alla kan röra fritt utan att någon grupp ska straffa oss.
Där vi kan vara var vi vill, vara vem vi vill och älska vem vi vill.
När jämlikhet inte anses vara möjligt så rustar sig folk för ojämlikhet – det är därför spärrar byggs, det är därför gränser finns, för att skydda privilegier som vissa har.
Det är just därför Noncitizen och Planka.nu visar att en ny värld är möjlig. En värld där varje människa inkluderas och har alla de friheter som alla andra.
Noncitizen och Planka.nu växer och har ständigt nya framgångar – att vi finns och visar upp oss kan vara nog för att tända elden av upplysning som sprids och instillerar bilden av ett möjligt, jämlikt, samhälle.
Vi måste fira dessa framsteg – vilket är vad vi gör idag – så låt festen börja!"